Mobilis

Parteneri

Mobilis: Parteneriatul care redefinește încrederea în mobilă

Orice producător de mobilă, fie producător de mobilă în serie sau producător de mobilă la comandă se confruntă cu alegerea unui partener de încredere în care să se poate baza și să aibă siguranța că acesta îi va livra comanda la timp, de calitatea solicitată și la preț accesibil, așa încât el să poată transmite aceleași valori clienților săi. Dacă și tu ești un producător de mobilă la comandă, dar nu dispui de utilajele necesare – MOBILIS este partenerul de care ai nevoie.
Te întrebi de ce să colaborezi cu MOBILIS?
Răspunsul este simplu – la MOBILIS poți găsi anume lucrurile pe care le consideri importante: atitudinea angajaților la cel mai înalt nivel, calitatea pieselor debitate, căntuite, găurite sau prelucrate la CNC va fi anume așa cum o aștepți. Toate serviciile prestate de MOBILIS sunt executate la utilaje noi și moderne, iar angajații care operează utilajele sunt cu experiență și sunt instruiți mereu pentru a face față celor mai deosebite solicitări ale partenerilor. Evident și viteza de eliberare a comenzii contează, de aceia, comenzile sunt organizate în așa fel încât să fie gata în cel mai scurt timp, iar acest lucru să nu influențeze negativ asupra calității și integrității comenzii.
Pentru clienții partener MOBILIS organizăm transportul comenzii până la adresa indicată. În 2023 am obținut certificare ISO pentru trei standarde: ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001. Standardizarea ISO arată că la MOBILIS procesul de producere a mobilierului, fie mobilier la comandă sau mobilier produs în serie, este supus unor proceduri riguroase ce acoperă întreg ciclul, de la aprovizionare și până la montarea mobilierului la adresa clientului sau partenerului MOBILIS.

Transformă-ți afacerea alăturându-te Mobilis!

Dacă ești în căutarea unui partener de încredere în industria mobilei și vrei să beneficiezi de calitate și profesionalism, e momentul să te alături Mobilis. Fii parte din succesul nostru!

Lăsați-ne datele dvs. de contact și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.