Mobilis

Materiale

Kesseböhmer are o prezenţă internaţională puternică şi o experienţă vastă în dezvoltarea de noi produse. Gama larga a feroneriei basculante arată la fel de promiţător pe cit de practica si funcțională este.

Solutiile de feronerie de la BLUM simplifica experienta indeschiderea si inchiderea corpurilor de mobilier, crescind confortul in miscare in toate incaperile locuintei si in mod deosebit in bucatarie.

Brandul EGGER este unul din cei mai mari producători de PAL melaminat din Europa. În cele 19 fabrici răspîndite in intreaga Europă reuneşte o gamă foarte variată și completă de decoruri pentru mobilier și amenajări interioare. Fondată încă din 1961 oferă și atăzi o granție sigură a calității.

AGT Panel este lider în producerea panourilor și profilelor MDF în Turcia, exportând produsele sale în peste 80 de țări. Calitatea produselor AGT Panel este recunoscută pe plan local, fiind unul dintre cei mai avantajoase solutii pret- caliate.

Produsele Hettich sunt create printr-o combinația perfectă dintre tehnologie inteligentă, funcționalitate și design. Dispun de o gamă largă de accesorii – de la sertare și sisteme de culisare până la balamale, mânere precum și feronerie pentru uși pliabile şi culisante

Compania Teka, originară din Germania, este renumită pentru calitatea, tehnologia și inovațiile sale. Produsele Teka sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea, eficiența și precizia lor. Cu o istorie de aproape 100 de ani, Teka tinde constant spre perfecțiune, oferind produselor sale cele mai bune caracteristici funcționale și design.

Lăsați-ne datele dvs. de contact și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.