Mobilis

Servicii

Servicii de debitare

Mobilis prestează servicii de debitare a diferitor tipuri de materiale la utilaj performant procurat în 2023, marca Biesse. Serviciile cuprind întreaga gamă solicitată: debitare PAL, PFL, MDF, AGT, Placaj, Euro îmbinare, debitare margine 45*, debitare paz, frezare și prelucrare Blaturi din compact, etc.

Servicii de căntuire

MOBILIS prestează servicii de Căntuire pentru micii producători de mobilă care nu dispun de utilaje. Piesele sunt căntuite cu ABS de 0,4/22 mm, 0,5/22 mm, 1/22 mm, 2/22 mm grosime și de la 10 mm pină la 45 mm lățime. Utilajul dispunde de prefrezare și raund. Acesta este pus în funcțiune în 2023, respectiv calitatea serviciilor este peste așteptările clienților.

Servicii de găurire

MOBILIS prestează servicii de găurire PAL, MDF, Panel, Placaj, etc. pentru producătorii de mobilă care nu dispun de utilaje. Piesele sunt găurite la utilaj nou și preformant, marca SCM CX100 R, Morbideli. Viteza mare de lucru și calitatea pieselor la ieșire, fac munca mai ușoară și sigură pentru orice meșter. La dorința clientului pot fi făcute și însemnările pentru anumite tipuri de șuruburi, feronerie, șuruburi pentru balamale, etc.

Servicii CNC MOBILIS

MOBILIS prestează servicii de frezare CNC în PAL, MDF, Panel, Placaj, Compact, Blaturi de bucătărie, Euro-îmbinare blaturi, PAZ 3 mm sau PAZ 4 mm, etc. Frezările CNC pot fi făcute pentru grosimi de material de la 3 mm pînă la 60 mm, inclusiv servicii de decupare blat pentru plită, aragaz sau chiuvetă. O nișă aparte o reprezintă decupările și prelucrarea blaturilor din compact sau compozit, inclusiv încrustarea sau desen pe acestea. Fronturile frezate la utilaj CNC se bucură de succes datorită diversității de modele din gama mare deja existentă sau poate fi elaborat desenul solicitat de client după necesitățile și preferințele proprii.

Lăsați-ne datele dvs. de contact și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.