De ce este important să colaborăm cu un designer de interior atunci când planificăm să ne amenajăm locuința? Un designer ajută să economisiți timp, buget și va crea proiectul așa încît să fie ergonomic, plăcut, modern și pe placul dumneavoastră. Haideți să vedem care sunt avantajele unui proiect de design interior stabilit din timp.

Stilul este primul lucru pe care îl veți decide împreună cu designerul. Este o etapă extrem de importantă care vă va ajuta, ulterior, să luați deciziile mai ușor. Vă explicăm și de ce. Atunci când clientul vine împreună cu designerul în showroomul Mobilis, decidem mult mai rapid modelul, culorile și designul pieselor de mobilier. În caz contrar, procesul de alegere a mobilierului durează mai mult.


Un alt moment important este proiectarea prizelor și altor conexiuni electrice. Varianta ideală ar fi ca designerul, împreună cu clientul, să colaboreze cu echipa care va realiza mobila și să stabilească împreună unde vor fi instalațiile electrice. Este un lucru esențial, mai ales în cazul bucătăriilor.


Nu în ultimul rând, un designer vă ajută să folosiți cât mai eficient fiecare spațiu și acordă timp celor mai mici detalii. Experiența și expertiza pe care o are un specialist îi permit să genereze idei care vor satisface toate cerințele unui trai confortabil. 

Acestea sunt motivele pentru care recomandăm clienților Mobilis să aleagă un designer de interior. Pe lângă economia de timp și buget, veți fi siguri că mobilierul se va potrivi de minune cu stilul întregii locuințe!