O întrebare pe care o primim des de la clienții noștri este: ,,Cum am putea amenaja colțul camerei pentru ca să arate cât mai bine?”. Orientându-ne după designul interior al locuinței, le propunem clienților Mobilis diverse soluții de amenajare. Un colț gol creează senzația de interior nefinalizat, iar completarea acestuia necesită o abordare serioasă, gust și rafinament. Am pregătit pentru dumneavoastră câteva soluții practice pe care le puteți lua în calcul atunci când proiectați designul interior.

Una dintre cele mai des întâlnite propuneri este canapeaua pe colț/colțarul. Aici vă puteți relaxa, citi cartea preferată, savura un ceai sau o cafea. Într-o singură clipă, colțul camerei poate fi transformat într-un loc minunat de odihnă. Pentru și mai mult stil, alegeți perne în culorile interiorului și decorați cu lămpi de perete.

Biroul de lucru este o altă metodă pentru care puteți opta. Setul pentru biroul de acasă poate include o masă pentru computer, câteva rafturi și chiar un fotoliu pentru relaxare. Toate acestea se realizează la comandă în culoarea pe care v-o doriți și după dimensiunile permise. Biroul poate avea dimensiuni compacte care se potrivesc chiar și celor mai mici spații.

Ce spuneți de un șemineuîn colțul din living? Este o alegere mai îndrăzneață, dar cu un efect vizual care vă va cuceri. Nu este necesar să alegeți un cămin pe lemne. Șemineele electrice au aceeași capacitate și se găsesc la prețuri accesibile. Pe lângă faptul că veți obține o amenajare reușită a colțului, șemineul vă va încălzi serile de iarnă într-o atmosferă romantică.

O alegere funcțională și utilă sunt stelajele sau rafturile pentru cărți. Dacă ați adunat multe cărți sau sunteți un cititor înrăit, puteți amenaja în colțul camerei un spațiu original unde să aranjați totul. Dacă mai dispuneți de spațiu, vă sugerăm să amplasați și un fotoliu. Astfel, obțineți o mini bibliotecă în propria casă. 

Fotoliul este o opțiune universală care se potrivește în orice cameră, fie că este vorba despre camera de zi sau cea a copiilor. Designerii Mobilis creează modelul fotoliul strict după stilul încăperii, astfel încât să se combine perfect. Adițional, puteți completa acest spațiu cu o masă și o lampă unde să vă retrageți pentru a vă relaxa sau lucra la laptop.

O altă idee originală este amenajarea unei galerii foto în colțul camerei. Adunați cele mai prețioase amintiri într-un singur loc și obțineți un proiect extrem de stilat. Este important să alegeți un model de rame care să se potrivească cu designul și să le distribuiți uniform pe perete. Rezultatul va fi unul de excepție!

            Acestea sunt câteva dintre propunerile pe care le prezentăm clienților Mobilis atunci când se întâmpină o asemenea provocare. Dintr-un spațiu care pare a fi inutil, se poate crea un colțișor indispensabil pentru relaxare și, în același timp, foarte stilat. Locuința dumneavoastră trebuie să fie locul în care să vă simțiți cel mai bine și care să vă reprezinte personalitatea!