Orice gospodină își dorește o bucătărie cât mai bine organizată și cu spații preconizate pentru fiecare lucru. Adesea, electrocasnicele mici (fierbătoare, aparate de cafea, toastere ș.a.) aglomerează o anumită zonă a blatului și ne limitează în acțiuni. Mobilis a găsit soluții și pentru această situație. Așadar, unde poziționăm electrocasnicele mici?

            În primul rând, nu uitați de proiectarea prizelor. Acest detaliu tehnic poate fi în multe cazuri neglijat, însă este extrem de util pentru o bucătărie funcțională și comodă.
Pentru electrocasnice, le propunem clienților Mobilis două opțiuni:

  1. O nișă/un dulap care să vină ca o continuare a blatului de bucătărie. Nu de puține ori am realizat un astfel de proiect, iar clienții s-au arătat foarte mulțumiți. Toate electrocasnicele sunt depozitate acolo și nu ocupă loc pe blatul de lucru.
  2. Deasupra cuptorului. Adesea, spațiul de deasupra cuptorului este înalt, voluminos și numai bun pentru depozitarea electrocasnicelor de mici dimensiuni. În acest mod aveți acces ușor la ele atunci când trebuie să le folosiți și, în același timp, stau la un loc ascuns fără a vă crea deranj.

Bineînțeles, fiecare bucătărie are un proiect individual, iar soluțiile diferă de la caz la caz. De fiecare dată încercăm să respectăm toate cerințele clienților noștri, iar rezultatele de până acum arată că nu am dat greș.