Motive pentru care ar trebui să alegi mobilierul la comandă

Trăim vremuri în care aproape toată lumea foloseşte aceleaşi lucruri, acelaşi stil. Indiferent că vorbim de haine sau de mobilă, nici nu mai contează, regula este aceeaşi: este la modă, trebuie să am şi eu! Nu sunt de acord cu această concepţie în ceea ce priveşte designul interior.


Spaţiul în care locuim spune foarte multe despre personalitatea noastră şi ne influenţează activitatea zilnică şi relaţiile cu cei din jur.

O casă frumoasă, mobilată cu bun gust şi simţ practic ne poate aduce multe beneficii pe termen lung, mai ales dacă alegem sa fim noi proprii noştri designeri.

Cum ne mobilăm casa?

Ştiu! Răsfoim reviste, facem schiţe şi la final dăm iama în magazine în încercarea de a lua din fiecare obiecte de mobilier care să se potrivească.

Dar ce facem când dressingul care ne-a plăcut este prea mare şi nu se încadrează pe perete?

Ce facem când culoarea de la pat nu se potriveşte cu parchetul şi cu restul camerei?

Apălam la meşteri sau la ateliere care să ne scoată din încurcătură.

Mobilierul la comandă este soluţia optimă pentru mobilarea casei, pentru că ne permite să ne jucăm cu mai multe stiluri, dimensiuni, culori, etc.

Iată care sunt cele mai bune motive pentru care şi tu ar trebui să alegi avantajele mobilierului pe comandă:

1. Ai foarte multe opţiuni

Tu eşti cel care decide ce culoare va avea mobila, ce inălţime, ce formă, ce sistem de închidere, etc. Pe lângă faptul că te poţi inspira din magazinele preferate, poţi pune amprenta personală asupra detaliilor într-un stil propriu, unic.

2. Beneficiezi de calitate

Nu de puţine ori, am pus ochii pe obiecte de mobilier frumoase, însă de o calitate slabă.
Mobilierul pe comandă ne ajută să ne alegem singuri materialul şi calitatea acestuia, in funcţie de bugetul de care dispunem.

3. Costuri acceptabile şi încadrare perfectă in spaţiul camerei

Din proprie experienţă vă spun că am plătit mult mai puţin pe mobilierul făcut la comandă şi că am reuşit să economisesc bani pentru alte activităţi.

Spre exemplu, bucătăriile standard pe care le-am găsit în magazine depăşeau cu mult bugetul alocat şi nici nu se incadrau în dimensiunile camerei.

Am reuşit să-mi mobilez bucătăria aşa cum am văzut în reviste, cu materiale bune, la costuri mult mai mici, fără să-mi fac griji că îmi rămân goluri sau că nu îmi vor fi suficiente spaţiile de depozitare.

Eşti prezent la fabricarea ei

Spre deosebire de mobilierul standard, gata făcut, la mobilierul pe comandă poţi urmări fiecare etapă şi poţi sesiza defecţiunile care se pot remedia înainte de a trece la asamblare.

Design unic

Dacă dispui de puţină imaginaţie, iţi poţi transforma mobilierul într-o adevărată operă de artă. Lasă-te purtat de simţuri şi ieşi din banalitatea epocii în care trăim.

Joacă-te cu culorile, foloseşte contrastele şi surprinde-i pe cei din jur cu ideile tale.