Despre noi

Mobilis – fabrică de mobilă
Mobila la comandă pentru spațiul tău …

      Dragă client,

      Îți oferim posibilitatea să personalizezi în totalitate fiecare proiect, indiferent dacă este vorba despre living, dormitor sau bucătărie. Mobila se execută la comandă, de aceea se va încadra perfect în spațiul disponibil datorită amplasării corecte și a designului gîndit special pentru spațiul pe care îl aveți de mobilat.
Cauți mobila pentru casa sau biroul TAU? Te ajutam noi!

      De mai bine de 10 ani echipa Mobilis satisface cele mai sofisticate gusturi în privința mobilării spațiilor din apartamente, case, oficii sau localuri publice. Mobilierul este fabricat în totalitate la comandă, conform schițelor individuale proiectate de designer și adaptate la cerințele și preferențile clienților. În procesul de producere selectăm cele mai calitative și durabile materiale pentru fabricarea pieselor de mobilier respectînd standartele internaționale. În martie 2018, compania a obținut certificarea EN ISO 9001 : 2015.

     MOBILIS pentru consumatori reprezintă deja un brand ce le inspiră încredere, calitate, rafinament, exclusivitate, originalitate, eleganță și aceștia apelează cu încredere la serviciile echipei.

De ce Mobilis?