Dormitor

Baie

Antreu

Camera copii

Bucatarie

Living

Bioru

Garderoba

Dulap

Modul de colaborare cu Mobilis

Cum alegem mobila

Mobila la Comanda Moldova. Alegerea mobilei de trebuie facută cu mare grijă și atenție, mai ales că aceasta este „inima casei”. Se alege mobila în dependență de preferințele și dorințele dumneavoastră. Totul pînă în cele mai mici detalii este personalizat si mobilierul poartă o notă de individualitate, drept scop final aceasta va reprezenta personalitatea ta.

Pentru inceput, cu acordul clientului se realizează masurarile exacte ale spațiului ce se dorește amenajat. Rezultatele masurărilor ajung la designer, care elaborează o schița unică, personalizată și potrivită spațiului. Apoi îți prezentăm ideiile noastre și cautăm cele mai potrivite soluții pentru a evidenția spatiul. Mobila la comanda Moldova.

Elaborarea designului

Transpunem toate ideiile, dorințele și nevoile tale în propuneri moderne, funcționale și practice. Fiecare piesă de mobilier este foarte atent gîndită și schițată. În general, piesele de mobilier reprezintă elementele principalele din cadrul unei încăperii, pentru că ele oferă spațiului funcționalitate, comoditate, eleganță, personalitate și stil. De aceea, acordăm deosebită atenție și importanță materialelor, feroneriei, cromaticii mobilierului și finisajelor.

Proiectarea mobilei

Având în vedere că mobilierul trebuie să se încadreze în condiţiile de ergonomie şi funcţionalitate, determinată de dimensiunile produsului la comanda – tehnicienii echipei Mobilis vor proiecta mobilierul tau cu mare drag, tinind cont de standardele europene a tuturor materialelor incluse in proiectul personalizat.

 

Producerea mobilei

Procesul de asamblare al mobilei durează între două și opt săptămîni, în dependență de materialele utilizate și gradul de încărcare al producătorului. Managerul de producere, inginerul și echipa de asamblare vor avea grijă ca să respecte toate cerințele indicate și să realizeze piesele de mobilier conform așteptărilor clienților.

Livrarea mobilei

Produsele sunt livrate la domiciliului clientului sau sediul indicat. Transportarea se efectuează în toată țara conform graficului intern de livrări. Mobilis oferă gratuit livrarea, ridicarea la etaj și instalarea.

Instalarea mobilei

Echipa de instalatori cu plăcere va monta mobilierul rapid, calitativ și cu respectarea tuturor rigorilor. Producem cea mai buna Mobila la Comanda Moldova

Recenzii

“Echipa Mobilis – lux mi-a elaborat design-ul la mai multe și diferite seturi de mobilă. Sunt în continuare mulțumit de calitatea atât a design-ului cât și a lucrului efectuat. Mulțumesc echipei și o recomand tuturor celor care apreciază calitatea.”

Alexandru Bodrug / Facebook

“Baiatul de la instalare jos palaria, foarte bravo si priceput👍”

Valentina Coșer Voicu / Facebook

“Calitatea la nivel !”

Daniel Crivoruc / Facebook