Blaturile din Quartz Technistone combină frumusețea pietrei naturale cu performanța și durabilitatea. Este un produs dezvoltat și certificat antibacterian

Producator Italian de placi melaminate cu structuri si suprafete termice inovatoare. Solutiile de decor propuse de CLEAF imita perfect lemnul, betonul, textilele si alte structuri nobile – astfel mobilierul se incadreaza usor in orice interior.

AGT Panel este lider în producerea panourilor și profilelor MDF în Turcia, exportând produsele sale în peste 80 de țări. Calitatea produselor AGT Panel este recunoscută pe plan local, fiind unul dintre cei mai avantajoase solutii pret- caliate.

 La baza produsului Venni este MDF-ul pe care este aplicat lac UV în mai multe straturi pe fața lucioasa, pe partea din spate este aplicată pelicula de melamină. Culoarea aplicată nu conține solvenți ceea ce face produsul sa fie ecologic. Suprafețele sunt rezistente la umiditate și sunt ușor de întreținut.
Fiind un produs din clasa premium, MDF-ul este folosit cu succes de producătorii de mobilă în producția mobilei de bucătărie, living, dressing, dormitoare,. Grație unui grad de luciu foate apropiat de 100% cu efect de oglindă, înlocuieste cu succes sticla vopsita. Suprafața decorativa este disponibilă într-o gamă de culori variata.

Somnul linistit este, garantat prin menținerea unei posturi corecte, chiar în poziție culcată. Această postură va permite muschilor corpului să se afle în poziția cea mai potrivită, care le va permite să obosească cît mai puțin posibil. In plus, utilizarea unei saltele corespunzătoare ajută la prevenirea tulburărilor de la nivelul coloanei vertebrale și discurile spinale. În afară de a fi confortabil, o saltea pentru copii sau maturi trebuie să fie de asemenea, și respirabilă și să scadă presiunea esercitata asupra corpului. Saltelele DINOTTE din linia pentru copii si maturi, au huse detașabile și sunt lavabile în mașină, pentru a asigura igienă și prospețime.

Sistemul de culori NCS (Natural Color System) este un sistem logic de ordonare a culorilor, permitand comunicarea exacta a acestora in diferitele procese si in mod pecial in selectarea exacta a culorilor pentru fronturi din MDF