Alege mobilier alb pur pentru copilul tău

Dacă stilul clasic nu se demodează niciodată, să știți că și mobila albă intră în aceeași categorie. Piesele de mobilier sunt cele care definesc utilitatea unei camere, de aceea, atunci când vine vorba despre camera bebelușului, un pătuț, o comodă sau un dulap în nuanțe de alb vor oferi spațiului o energie pozitivă și o atmosferă relaxantă.

Albul este o nonculoare neutră și calmă. Ea poate fi alegerea potrivită pentru a relaxa personalitățile mai agitate. Cel mai bine se asortează cu lemnul, dând senzația de răcoare, dar creează și impresia de spațiu mai mare. Chiar și perdelele albe dau un aspect senzațional încăperii.

Dacă v-am convins și v-ați hotărât să amenajați dormitorul bebelușului în nuanțe de alb, vă propun să aruncați o privire asupra setului de mobilier alb Katie White, de la Tutti Bambini.

Setul de mobilier Katie are un design unic, care îmbină perfect eleganța clasică cu minimalismul modern, fiind foarte versatile și ușor de integrat în decor. Acest set include un pătuț evolutiv 3 în 1 Katie, o comodă cu patru compartimente utile și un dulap.

Patul se adaptează extrem de ușor la creșterea bebelușului, putând fi transformat dintr-un pătuț pentru bebeluș, într-un pat junior și, mai apoi, într-o sofa chic.

Caracteristicele pricipale ale pătuțului de bebeluș sunt:

  • pătuțul este confecționat din lemn masiv, foarte stabil și extrem de elegant;
  • el include și un sertar culisant, care este integrat în pătuț, foarte util pentru depozitarea lucrurilor bebelușului;
  • atât lacul utilizat pentru finisare, cât și cleiul utilizat la îmbinarea componentelor sunt certificate ca fiind non-toxice;
  • salteaua patului poate fi poziționată la trei nivele de înălțime diferite, astfel încât mămica va avea acces facil la bebeluș, în toate etapele de creștere.

Cum ziceam și mai sus, acest pătuț se poate transforma într-un pat de junior, extrem de rapid.

Patul Junior se obține prin îndepărtarea ambelor laterale și poziționarea suportului pentru saltea la cel mai jos nivel. Patul pentru junior poate fi utilizat în această etapă din momentul în care copilul se poate urca/coborî singur din pat.

A treia etapă, este cea în care pătuțul se transformă într-o sofa chic. Ea se obține prin integrarea uneia dintre laterale și fixarea salteluței la nivelul preferat. În această etapă, sofa se poate utiliza și folosi atât în camera copilului, cât și în orice altă cameră, datorită versatilității sale.

Pe viitor, această sofa poate re-deveni pătuț pentru bebeluși, prin adăugarea celei de-a doua laterale.

Comoda este foarte utilă în primele luni din viața bebelușului, pentru depozitarea tuturor lucrușoarelor necesare, iar pe măsură ce copilul crește, ea rămâne la fel de eficientă și în etapele următoare.

Dulapul are dimensiuni mari și este foarte bine compartimentat, tocmai pentru a fi folositor pentru o perioadă lungă de timp, în camera copilului.

Cu ajutorul acestui set, camera bebelușului va fi completă, iar datorită durabilității și a versatilității acestora, piesele de mobilier vor putea fi utilizate până când micuțul va începe școala. Iar grație designului, camera acestuia va arăta modernă și îndrăzneață.

Ca designul să fie complet, iar mobila albă să fie piesa de rezistență a încăperii, puteți opta pentru accesorii colorate (pe lângă multitudinea de jucării), dar și pentru pereți în culori vii și atrăgătoare sau desene din desene animate.